Izvor:
13.05.2016 u 00:32
0

PLASMAN U ČETVRTFINALE: Nadal uz mnogo problema pobedio Kirjosa

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale masters turnira u Rimu, pošto je u trećem kolu pobedio Nika Kirojosa iz Australije u tri seta 6:7 (3), 6:2 i 6:4.

Ovo je bio njihov drugi međusobni susret i prva pobeda Nadala, a za nju mu je trebalo dva sata i 40 minuta igre. On će se u četvrtfinalu sastati sa boljim iz dulea između Novaka Djokovića i Tomasa Belučja iz Brazila.

Kirjos je veoma dobro počeo meč, pošto je napravioi brejk bez izgubljenog poena već u prvom gemu, ali je Nadal odmah uzvratio oduzimanjem servisa. U nastavku tog dela igre oba tenisera bila su prilično sigurna na svoje servise, pa je prvi set okončan posle taj-brejka koji je pripao australijskom teniseru sa 7:3.

Nadal je u drugom setu statistički u svakom segmentu nadigrao Kirjosa i napravio je dva brejka, pa je posle 43 minuta igre u tom periodu stigao do izjednačenja u setovima. Španac je u odlučujućem setu bio izuzetno siguran na svoj servis. Kirjos nije uspeo da dodje do brejk lopte, dok je Nadal u prva tri servis gema rivala svaki put dolazi do prilike da oduzme servis, ali je samo jednom uspeo, što mu je bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale.

Beta
Foto: Twitter/Rafaholics

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter