Izvor: Telegraf
29.06.2020 u 15:26
0

DETALJI NOVOG TESTIRANJA NOLETA I JELENE!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se u samoizolaciji sa svojom suprugom Jelenom, nakon što su njihovi testovi bili pozitivni na korona virus.

Novak i Jelena bili su pozitivni na testu koji im je stigao 23. juna, nakon što su bili u kontaktu sa Grigorom Dimitrovim, koji je prvi koji je objavio da je zaražen neposredno pred finale Adria Tour-a u Zadru, koje je kasnije otkazano.

OVA VAS SIGURNO INTERESUJE!

Sutra od 6h NA SNAZI NOVE MERE! KAZNE za one koji se ne budu pridržavali!

U Užicu ZASEDA KRIZNI ŠTAB! Moguće uvođenje VANREDNOG STANJA!

KORONA U POLIKLINICI: Za sada zaraženo 210 studenata iz Beograda

Na INFEKTIVNOJ KCV ostalo još samo 5 MESTA! Otvara se NOVA KOVID bolnica!

Nakon što mu je ustanovljen pozitivan test, Novak je najavio da će uraditi novi nakon 5 dana, kao i da će narednih 14 dana provesti u samoizolaciji. Ipak, Novak očigledno nije bio potpuno upućen u proceduru oko testiranja, jer test nakon 5 dana ponavljaju oni koji su negativni, da bi dobili potvrdu da je to tako. Oni koji su pozitivni na testu, ponavljaju rezultat tek nakon završetka samoizolacije od 14 dana, što je slučaj sa njim i Jelenom.

SAZNAJTE JOŠ

Od 1. jula POSKUPLJUJU CIGARETE! Ovo je NOVI CENOVNIK!

DIREKTORKA MATEMATIČKE GIMNAZIJE SAOPŠTILA: Devojčica je došla zadihana, bila je uznemirena…

POČINJE TRKA ZA INDEKSE! Obavezne maske i distanca

Najbolji teniser sveta i njegova supruga trenutno su u izolaciji, a kako saznajemo, Novak će drugi test raditi tek nakon što mu istekne vreme od 14 dana provedenih u samoizolaciji od vremena dobijanja testa.

Novak će tako novi test raditi 7. ili 8. jula, nakon čega će javnost biti obaveštena o rezultatima Novaka i njegove supruge.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter