19°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Kurir.rs

SERENA U BANCI SA MILIONSKIM ČEKOM: Evo šta se desilo kada je Vilijamsova krenula da podigne prve pare

Amerikanka Serena Vilijams, inače jedna od najplaćenijih teniserki na svetu, više puta je izjavila da se "belim sportom" nikada nije bavila zbog novca.

"Biznis insajder" je početkom ove godine sastavio lisu najlpaćenijih teniserki i tenisera ikada i na njoj Serena Vilijams zauzima visoko četvrto mesto sa 92,7 miliona dolara.

Ipak, Vilijamsova je uvek isticala da joj novac nikada nije bio važan.

- Nikada nisam razmišljala o parama, tenis sam oduvijek igrala iz ljubavi- rekla je nedavno Serena Vilijams.

Da bi slikovito objasnila koliko joj novac nije važan, ispričala je anegdotu. "Kada sam prvi put dobila ček na milion dolara, automobilom sam došla do šaltera banke i dala im ga kako bi mi taj novac stavili na račun. Zamolili su me da uđem u banku", otkrila je  Serena.

KORONA U SRBIJI

UŽIVO! KORONA PRESEK! Brnabić: Broja novozaraženih je 279, a broj preminulih je 12 !(VIDEO)

NOVO ŽARIŠTE u Srbiji: Pacijenti sa TEŠKOM KLINIČKOM SLIKOM neprestano pristižu!

Takav stav prema parama ima iako nije odrasla u blagostanju. "Nas sedmoro je živelo ui dvosobnom stanu. Nikad nisam uspela da shvatim kako je roditeljima uspevalo da nam ništa ne nedostaje". Otac joj je dugo bio i trener, ali se nije mešao u njene finansije. "Od tinejdžerskih dana sama donosim odluke oko novca. Tako sam vremenom naučila šta je dobro, a šta ne", zaključila je Serena Vilijams.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar