Izvor:
24.05.2016 u 01:55
0

TROICKI OBJASNIO: Evo zašto je izgubio prvi set protiv Dimitrova!

Srpski teniser Viktor Troicki rekao je da je meč protiv Grigora Dimitrova na Rolan Garosu bio jako naporan, a srpskim novinarima u Parizu je priznao da je zbog svoje greške morao da "pusti" prvi set.

– Napravio sam veliku grešku. Rekli su nam da mečevi neće početi pre jedan sat i da će kiša trajati do dva tri. Kiša je stala u 12.45, a ja sam u 12.40 završio ručak i to sam mnogo pojeo. Bio sam baš usporen, nisam dobro ni svario ručak, tako da sam taj prvi set 'izbrisao' i iskoristio ga za zagrevanje – rekao je Troicki.

Troicki je danas posle preokreta pobedio Dimitrova u pet setova, 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 6:3. Srpski reprezentativac je 24. na ATP listi, a Dimitrov je 36.

– Definitivno nisam imao jakog protivnika, možda i najtežeg u prvom kolu, jer je on prvi posle nosilaca. Znao sam da neće biti lako, ali sam znao i da nema mnogo samopouzdanja i da mogu da dugo izdržim mečeve i da mogu da preokrenem. Naporan meč, nije bilo lako. Uslovi nisu odgovarali ni meni ni njemu, bilo je zaista jako sporo – objasnio je Troicki.

Drugi "reket" Srbije u drugom kolu igra protiv Dušana Lajovića, što će biti njihov prvi susret.

On je ranije imao uspeha u Parizu i definitivno mu odgovaraju uslovi. Mislim da će biti interesantan meč. Činjenica je da smo dobri drugari i to je malo čudno za mene i verovatno za njega. Daću sve od sebe, i ja sam igrao ranije dobro ovde. Nadam se najboljem, moram da igram dobro da bih pobedio – rekao je Troicki.

Izvor: Beta
Foto: Facebook/Viktor Troicki

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter