Izvor:
27.04.2016 u 15:12
0

RAFAEL NADAL: Dosta mi je priča o dopingu, objavite sve moje testove!

Rafael Nadal izgleda više nije raspoložen da trpi razne optužbe za doping i tako ugrožava svoj sportski kredibilitet.

Nakon što je rekao da će tužiti bivšu ministarku sporta Francuske Roselin Bašelo, koja je rekla da je bio dopingovan 2012. godine, sada je odlučio da ode i korak dalje.

Naime, on je tražio da se objave svi rezultati testova na doping koje je obavio u karijeri. Kako bi mu to bilo omogućeno, on se pismom obratio predsedniku Internacionalne teniske federacija Dejvidu Hagertiju.

Nedavno sam javno optužen, od strane bivše ministarke Francuske, da sam dopingovan i da to pokriva vlast moje zemlje. Molim vas, objavite moj biološki pasoš, i sve antidoping kontrole koje sam imao u karijeri – naveo je Španac.

Čelnici ITF-a u svom odgovoru su potvrdili da Nadal nikada nije izostao ni sa jedne antidoping kontrole, niti je ikada bio sankcionisan za isti zbog kršenja pravila antidopinga.

Kada je u pitanju objavljivanje podataka iz biološkog pasoša, Nadal ima ovlašćenje da ih objavi, ukoliko smatra da je potrebno. Ako odluči to da uradi, ITF će biti tu da potvrdi autentičnost podataka.

HappyTv.rs
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter