Izvor:
01.06.2016 u 00:09
0

NOVI PREKID: Novak uhvatio tempo, ali ga kiša ponovo ometa!


Pri rezultatu 1:1 u setovima i 4:1 u gemovima za Novaka meč je ponovo prekinut. Trebalo je prvo da se nastavi oko 18h, ali nastavak odložen nekoliko puta dok organizatori nisu rešili da odlože sve mečeve od danas.

TREĆI SET – Uprkos jednoj duploj servis grešci, manjem broju vinera i osvojenih poena na mreži, Novak za sad dobro parira Agutu. Uzimaju svako svoje, te je trenutni rezultat u trećem setu 2:1 u gemovima i Agut sada servira. Novak se razigrao u trećem setu. Pri rezultatu 4:1 došlo je do novog prekida zbog kiše.

Nastavak oko 18h.

DRUGI SET – Novak je osvojio svoj servis gem i tako otvorio set sa 1:0. U sledećem gemu imao je dve brejk lopte, ali ih Đoković nije iskoristio, pa je Agut izjednačio na 1:1. U trećem gemu drugog seta Novak je bio siguran na servisu i došao do 2:1, ali je u četvrtom gemu ponovo propustio brejk lopte, pa Španac opet izjednačava rezultat. Novak napokon pravi brejk, ali Agut vraća istom merom, a taman je Novak stigao do svoje igre.

Novak stiže do novog brejka i do vođstva 5:3, servira za prvi set. Ponovo brejk Španca, Novak nije uspeo da sačuva svoj servis, dosta je grešio pa je Agut iskoristio Novakove greške. Ipak Novak uspeva da se sabere i da ponovo oduzme brejk Špancu i tako izjednači u setovima.

PRVI SET – Novak je osvojio uvodni gem uzevši brejk Agutu, međutim, Španac se brzo vratio i poveo 2:1.

Novak nije mogao da nastavi sa dobrom igrom i Španac je poveo sa 4:2.

Iako je Đoković uspeo da smanji prednost na 4:3 tako što je napravio brejk, odmah u narednom gemu izgubio je svoj servis i Agut je poveo 5:3.

Španac je bio siguran na svoj servis, mnogo manje grešio od prvog tenisera sveta i okončao prvi set u svoju korist rezultatom 6:3.

Odmah nakon završetka prvog seta sudija je prekinuo igru, jer je počela da pada kiša.


Novak Đoković igra meč osmine finala protiv Roberta Bautiste Aguta na Rolan Garosu.

U međusobnim duelima vodi naš teniser koji je dobio sva četiri prethodna susreta protiv Španca.

Pobednik ovog meča igra sa boljim iz duela Tomaš Berdih-David Ferer.

HappyTv.rs
Foto: Wikimedia, Facebook/NOVAK DJOKOVIC FAN CLUB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter