Izvor:
02.06.2016 u 17:06
0

TENISERI ISFRUSTRIRANI: Teraju nas da igramo po kiši i baš ih briga!

Svi koji su platili ulaznice za neki od mečeva na Rolan Garosu, ali i oni koji gledaju mečeve kod kuće, ovih dana prate vremensku prognozu malo češće kako bi videli kada će njihovi omiljeni teniseri ponovo moći da izađu na naki od terena u Parizu.

Sedmi igrač sveta Čeh Tomaš Berdih možda je najbolje pokazao svačiju frustraciju onim što je napisao na Tviteru.

– Hej Australijan open, možete li da nam pošaljete jedan krov u Pariz?! Vi ih imate 3 tamo – napisao je.

Ovakvo vreme pokazalo se kao veoma loše i za Agnješku Radvanjsku i Simonu Halep koje su izgubile svoje mečeve.

– Nikoga ne zanimaju igrači. Igrati tenis po kiši je previše. Mogla sam da povredim leđa, ali nikoga to ne zanima – rekla je Rumunka.

Radvanjska je vodila protiv Bugarke Cvetane Pironkove 6:2, 3:0 kada je počela da pada kiša. Meč je nastavljen 40 sati kasnije i usledio je potpuni obrt. Ispustila je 10 uzastopnih gemova i izgubila meč od protivnice koja se nalazi 100 mesta ispod nje na rang listi.

– Bila sam iznenađena i ljuta što moramo da igramo na kiši. Ovo nije turnir sa nagradnim fondom od 10 000 dolara, već Gren slem. Kako možete da dozvolite igračima da igraju po kiši? Ja ne mogu da igram u takvim uslovima. Njih u stvari baš briga šta mi mislimo – rekla je Poljakinja.

Ni na muškoj strani žreba na kojoj se nalazi Novak Đoković neće moći da računaju na dan odmora između mečeva, s obzirom na to da će raspored biti mnogo zgusnutiji. Igračima i navijačima samo ostaje da se nadaju da će vreme biti malo lepše narednih dana.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Rolandgarros

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter