Izvor:
27.06.2017 u 15:06
0

FEDERER: Bio sam vegetarijanac do 16. godine!

Legenda “belog sporta” Rodžer Federer je specifičan po mnogo čemu, pa mu i godine ništa ne mogu. Iako je u ozbiljnom igračkom dobu švajcarski teniser je otkrio da ne posvećuje puno pažnje treningu kao što je činio u prethodnom periodu.

– Ne treniram koliko i ranije, ali mi i ne treba. Ono što je ključno je da treniram na pravi način, kako bih ostao zdrav. Verovatno najviše problema imam sa stomakom, rekao je Rodžer Federer.

Glavni favorit za naslov na Vimbldonu je otkrio zanimljive detalje iz njegovog života, odnosno da nije jeo meso dok nije zaigrao za Dejvis kup reprezentaciju Švajcarske.

– Na juniorskim turnirima nemate uvek najbolje meso na tanjiru, tako da nisam jeo do 16. godine. 1998. godine sam se priključio Dejvis kup timu prvi put. Nosio sam vodu za ekipu protiv Češke. Sedeli smo u restoranu i naručio sam pirinač i salatu, Mark Rose je mislio da se šalim. 'Hej, Rodžere, ne možeš u ovom restoranu da naručuješ zelene stvari'. I naručio je deset malih parčića različitih mesa. Pola od tih je imalo veoma dobar ukus. I od tada jedem meso. Od Mirke sam naučio više o ribi. Nisam voleo ukus ribe, ali zahvaljujući sjajnim sosevima i to se promenilo, zaključioje Federer.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter