Izvor:
07.07.2017 u 16:04
0

URNEBESNO: Novak dao rok Agasiju do kraja Vimbldona da uradi ovo! (FOTO)

Novak Đoković sjajno se provodi na ovogodišnjem Vimbldonu.

Srpski teniser je obezbedio plasman u treće kolo, a slobodne trenutke na "Ol Ingland klabu" iskoristio je da se zabavi sa članovima svog tima.

Poznat kao najveći šaljivdžija na Turu, Nole je naterao svoje privremene trenere Marija Ančića i Andrea Agasija da se saviju i rukama dotaknu zemlju.

Nole je poznat po svojoj gipkosti pa to nije problem. Mario Ančić je relativno skoro izašao iz profesionalnog sporta pa je donekle ispoštovao ovaj izazov, dok je pred iskusnim Agasijem nekoliko nedelja paklenog rada sa Đokovićem na povratku u pravu formu.

Naime, drugi nosilac u Londonu "naredio" je svom treneru da do kraja trećeg grend slem turnira u sezoni poradi na svom telu i vežbu izvede do kraja, inače…

I ova slika je dokaz koliko je dobra atmosfera u Đokovićevom timu, a njegova armija navijača se nada da bi ta pozitivna energija mogla vrlo brzo da se prenese i na teren.

happytv.rs
Foto: twitter/BasiaID, twitter/djoker nole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter