Izvor:
08.07.2017 u 21:05
0

Bob Brajan: MOJA ĆERKA JE NAJVEĆI NOLETOV FAN!

Imaju specijalnu vezu koju ne mogu da objasnim. Kad dođe sa mnom na turnir, samo pita za Noleta. Veliki je njegov fan, tako je bilo otkad je bila beba, kaže Bob Brajan

NjEGOVA ćerka bila je najpoznatija teniska beba, a sada je već velika devojčica koja "ujka Noletu" preko "Tvitera" šalje čestitku za rođendan svirajući klavir. Bob Brajan, jedan od legendarne braće blizanaca koji su najtrofejniji dubl tandem u istoriji, za "Novosti" otkriva zašto njegova mezimica Mikaela od svih igrača na Turu najviše voli Novaka Đokovića.

– Imaju specijalnu vezu koju ne mogu da objasnim. Kad dođe sa mnom na turnir, samo pita za Noleta. Veliki je njegov fan, tako je bilo otkad je bila beba. Verovatno zbog toga što joj Nole uvek posveti vreme, zagrli je kad je vidi. Ne samo njoj, svoj mojoj deci – kroz osmeh priča Bob, koji je sa suprugom napravio Mikaeli profil na Tviteru dok je još bila u pelenama.

izvor/vecernjenovosti

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter