Izvor:
17.06.2016 u 20:04
0

TEŠKA ODLUKA: Tipsarević propušta Rio!

Srpski teniser Janko Tipsarević odlučio je da propusti Olimpijske igre u Riju kako bi zaštitio svoju poziciju na ATP listi posle duge pauze od povrede.

Posle dugo vremena van teniskih tenisera i ograničenog broja turnira oko odbrane renkinga, moj tim i ja odlučili smo da je u mom najboljem interesu da propustim Igre u Riju. Ujedno, pokušaću da pomognem mojoj zemlji u četvrtfinalu protiv Velike Britanije– napisao je Tipsarević na svom profilu na Instagramu.

Za sada je poznato da će od srpskih tenisera u Riju sigurno igrati Novak Ðoković, Nenad Zimonjić, Ana Ivanović i Jelena Janković.

Tanjug
Foto: Twitter/Tenniscircus

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter