Izvor:
19.06.2016 u 02:51
0

NIŠTA OD FINALA: Jelena Janković poražena od Sevastove

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale turnira na Majorci, pošto je večeras u polufinalu izgubila od Anastasije Sevastove iz Letonije u tri seta 6:4, 1:6, 2:6. Janković je u prvom gemu prvog seta oduzela servis protivnici i tu prednost je sačuvala do kraja za prednost od 1:0.

To je, kako se na kraju ispostavilo, bio i jedini brejk koji je napravila srpska teniserka. Sevastova je u drugom i trećem setu po dva puta oduzimala servis Jankovićevoj, pa se posle sat i 52 minuta igre plasirala u finale.Sevastova će se za trofej na Majorci boriti sa Francuskinjom Karolin Garsijom, koja je u drugom polufinalu bila bolje od Kirsten Flipkens iz Belgije.

Beta
Foto: Twitter/RTV BN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter