Izvor:
15.08.2017 u 01:02
0

NADAL SE VERAĆA NA VRH: Federer otkazao Sinsinati!

Švajcarski teniser Rodžer Federer povukao se sa turnira u Sinsinatiju, pa se Rafael Nadal od ponedeljka vraća na prvo mesto ATP liste posle više od tri godine.

Švajcarac se povukao zbog problema sa leđima, a povreda je delom 'kriva' što ga je Aleksandar Zverev ubedljivo pobedio u finalu Montreala u nedelju (6:3, 6:4).

"Žao mi je što se povlačim sa Mastersa u Montrealu jer sam uvek uživao igrajući ovde. Sinsinati ima neke od najboljih navijača na svetu i svakako će mi nedostajati. Nažalost, povredio sam leđa u Montrealu i moram da odmaram ove nedelje", rekao je Federer, prenosi američki Svet tenisa.

Rafael Nadal se vraća na vrh prvi put od jula 2014. godine, a smeniće Endija Mareja čija je igra od dolaska na prvo mesto bila neprepoznatljiva.

Federer je do sada osvajao Sinsinati sedam puta i nije hteo da rizikuje povredu pred US Open. Na Mastersu u Sinsinatiju neće biti ni Marija koji se povukao zbog povrede kuka, dok je Novak Đoković odranije odsutan zbog lakta.

b92.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter