Izvor:
21.08.2017 u 19:27
0

ŠOK NA ATP TURU: Dolgopolov osumnjičen za nameštanje mečeva!

Jedinica za teniski integritet (TIU) objavila je danas saopštenje u kojem kaže da je pokrenula istragu povodom sumnji da je meč između Aleksandra Dolgopolova i Tijaga Monteira u Vinston Salemu bio namešten.

Ovo je novitet u svetu tenisa da se istraga otvori maltene momentalno nakon što je meč završen, a šok je još veći zbog toga što se radi o teniseru koji je veoma poznat – Dolgopolovu.

Ukrajinac je izgubio meč prvog kola od Tijaga Monteira sa 6:3, 6:3, a sumnju nije pobudilo to što je slavio za 50 mesta slabije rangirani igrač, već što su se kvote u kladionicama pred sam početak meča iznenada okrenule naglavačke.

Monteiro je bio apsolutni autsajder pre meča, sa kvotom 4.00 na njegovu pobedu, da bi objednom krenule masovne uplate na njega, zbog čega su kladionice morale drastično da obore kvotu, što nije promaklo TIU.

Inače, Aleksandar Dolgopolov je jedan od prvih igrača koji je 2010. godine, kada je ova jedinica osnovana, dobio upozorenje da je pod prismotrom.

informer.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter