Izvor:
21.09.2017 u 17:50
0

Pit Sampras veruje u Srbina: Novak će se vratiti i osvajati trofeje!

Pit Sampras, legendarni američki teniser, rekao je da će se Novak Đoković i Endi Mari vratiti u najbolju formu sledeće sezone.

Srbin i Britanac su zbog povreda ranije završili sezonu, a to su iskoristili Rafael Nadal i Rodžer Federer da preuzmu čelne pozicije na ATP listi.

"Ako napravite toliku pauzu, vratićete se orni i mnogo odlučniji. Siguran sam da će Novak i Endi sledeće godine biti ‘pravi’ kada je to potrebno i nadmetati se za najveće trofeje", rekao je Sampras.

Na pitanje o Mariju, koji je do pre nekoliko nedelja bio prvi igrač sveta, Amerikanac je istakao da su povrede njegov jedini problem.

"Da li Endi može da bude jednako snažan kao ranije? Nema sumnje. Sa teniskog aspekta, ne vidim šta može da ga omete. On je jedan od najboljih igrača na svetu, samo je važno igrati dobro u parvo vreme. Jedino što može da ga sputa su povrede jer se toliko oslanja na svoje kretanje", dodao je Sampras.

b92.net
Foto: wikipedia, twitter/djoker nole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter