Izvor:
21.09.2017 u 22:08
0

NOVAK DONEO SJAJNU VEST: „Lakat je sve bolje, ali ne žurim sa povratkom na teren“! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je u Atini da je njegov povređeni lakat u sve boljem stanju, ali da neće žuriti sa treninzima i povratkom na teren dok ne bude sto odsto spreman.

Đoković je još na Vimbldonu otkrio da ima velike probleme sa laktom i zbog toga je odlučio da završi sezonu nekoliko meseci pre njenog kalendarskog kraja. A, povratak na teren je najavio za januar sledeće godine.

Dugo nije bilo nikakvih informacija o oporavku srpskog asa, ali je Đoković u Atini, gde je bio gost Dušana Ivkovića na oproštaju od košarke, rekao grčkim novinarima:

Lakat je dobro. Oporavlja se, ali to je spor proces, zahteva dosta vremena. A, ja neću da žurim – saopštio je Đoković.

Srpski as je dodao i da će se na teren vratiti u Australiji sledeće godine, mada nije precizirao da li to znači da će početi takmičenje baš na grend slemu u Melburnu ili na nekom od manjih turnira pre njega, u Sidneju ili Brizbejnu.

informer.rs
Foto: Twitter/Ashish

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter