Izvor:
13.10.2017 u 19:24
0

ATP masters u Šangaju: Troicki ispustio Del Potra u četvrtfinalu!

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da napravi novo iznenađenje na Mastersu u Šangaju i plasira se u polufinale, jer je izgubio od Argentinca Huana Martina Del Potra 4:6, 6:1, 6:4.

Troicki, nakon što je prethodno izbacio sedmog tenisera sveta Dominika Tima iz Austrije i Amerikanca Džona Iznera, poražen je i u sedmom međusobnom duelu sa Del Potrom.

Ključni trenutak dogodio se u petom gemu trećeg seta kada je Del Potro povredio ručni zglob, činilo se ozbiljno, ali se vratio na teren i vezao tri poena za veliki brejk koji ga je odveo do pobede i prvog polufinala na Mastersima posle četiri godine.

Del Potro se u polufinalu sastaje sa pobednikom meča Rodžer Federer (Švajcarska) – Rišar Gaske (Francuska), dok će u drugom polufinalu igrati Rafael Nadal (Španija) – Marin Čilić (Hrvatska).

Troicki se iz Šangaja vraća sa novih 180 bodova i 150.000 dolara.

Masters u Šangaju igra se za ukupni nagradni fond od 5.924.890 dolara.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter