Izvor:
03.11.2017 u 15:16
0

Nećete verovati: Evo ko je još igrao tenis kada je Nole bio van top 10! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će na novoj rang listi narednog ponedeljka prvi put posle više od 10 godina biti izvan top 10, a zanimljivo je ko je tada bio u vrhu svetskog tenisa.

Đoković će u ponedeljak, 6. novembra biti van top 10, prvi put posle 5. marta 2007. godine, kada je bio 13. reket sveta.

Spisak tenisera koji su tada bili ispred našeg asa je veoma zanimljiv i ljubitelji tenisa bi morali dobrano da "zagrebu" po memoriji ne bi li se setili ko je tada bio u top 10.

Prvi je naravno bio Rodžer Federer ispred Rafaela Nadala i Endija Rodika. Na četvrtom mestu nalazio se Rus Nikolaj Davidenko, peti je bio Fernando Gonzales iz Čilea, a šesti Amerikanac Džejms Blejk.

Najboljih deset kompletirali su Španac Tomi Robredo, Hrvat Ivan Ljubičić, Tomi Has iz Nemačke i Argentinac David Nalbandijan.

Ispred Đokovića je bio još i Mario Ančić, koji je ove godine bio deo Đokovićevog stručnog štaba na Vimbldonu, kao i Čeh Tomaš Berdih.

informer.rs
Foto: Twitter/Ashish

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter