Izvor:
12.07.2016 u 14:06
0

ČAROBNJAK IZ NOVOG SADA: Upoznajte momka koji je NOVAKA ostavio u ČUDU! (VIDEO)

Njegovo ime je Stefan Bojić i sa teniskom lopticom i reketom može sve.

Novak Đoković je ostao zatečen Bojićevim umećem u fristajlingu, dok su se ostali teniseri iz vrha ATP liste i sami oprobali u sportu u kom je Stefan apsolutni mađioničar. Olga Danilović je ispod slike sa Bojićem napisala „čarobnjak“.

Iz Novog Sada sam, ceo život sam proveo u sportu, u tenisu, a poslednje dve godine pokušavam da pomerim percepcije istih.

Govorio je i o počecima u fristajlingu.

Ta ideja je rasla u meni baš kako sam i ja rastao kao osoba. Neka početak vežbanja bude 1. januar 2014, jer mnoge stvari počinju tog datuma. Teško mi je da kažem da se bavim tim više od dve godine kada je ta ideja dugo sazrevala u meni. Nekad sam vežbao i pet-šest sati dnevno, ali gledam da to sada bude dva do tri sata minimum. I dalje mi je teško da uhvatim korak sa svojim idejama. Trebaju mi duži dani- rekao je Stefan za Blic.

Pogledajte:

Izvor.Blic
Foto:You Tube Printscreen/Stefan Bojic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter