Izvor:
02.01.2018 u 16:49
0

DRUGA TENISERKA SVETA PREDALA MEČ SRPKINJI: Krunićeva u četvrtfinalu Brizbejna!

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u četvrtfinale turnira u Brizbejnu, pošto joj je prošle noći Garbinje Mugurusa iz Španije predala meč osmine finala.

Druga teniserka sveta je predala meč u trećem setu pri rezultatu 5:7, 7:6 (3), 1:2 zbog grčeva.

– Nije lep osećaj, pre svega za mene kao sportistu, kada vidim da moj protivnik ne može da završi meč. Nisam srećna zbog onog što se dogodilo danas i želim Garbinje brz oporavak. Nadam se da će biti bolje za Australijan open – rekla je Krunićeva posle meča.

Krunućeva će se za polufinale boriti sa Letonkom Anastasijom Sevatsovom, koja je u osmini finala bila bolja od Rumunke Sorane Kirstee sa 6:2, 6:2.

Njih dve su se do sada sastajale pet puta, a srpska teniserka je upisala tri pobede.

Izvor: Kurir
Foto: wikimedia commons

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter