Izvor:
02.01.2018 u 20:00
0

ENDI MAREJ NEIZVESTAN ZA AUSTRALIJAN OPEN: Operacija je jedna od opcija!

Britanski teniser Endi Marej rekao je da će do vikenda odlučiti da li će učestvovati na Australijan openu i dodao da je operacija jedna od opcija za njegov povređeni kuk. Marej se ranije danas povukao sa turnira u Brizbejnu zbog povrede desnog kuka, a kasnije na Fejsbuku objavio dužu poruku svojim navijačima.

On se, prvo, izvinio organizatorima turnira u Brizbejnu pošto ih je kasno obavestio da se povlači.

– Izvinjavam se i svima koji su želeli da dodju i vide me kako igram (ili gubim). Organizatori turnira nisu mogli da imaju više razumevanja i to ću zauvek upamtiti. Hvala vam – napisao je Marej.

Nekadašnji prvi teniser sveta je potom pojasnio situaciju sa povredom.

– Očigledno sam prolazio kroz težak period zbog kuka, tražio sam savete od nekoliko specijalista, preporučeno mi je konzervativno lečenje i od Ju Es opena sam uradio sve što su od mene tražili. Radio sam naporno kako bih se vratio na teren – rekao je Marej.

On je naveo da je tokom treninga u Brizbejnu shvatio da još nije na nivou na kojem želi da bude i da još jednom želi da razmotri opcije koje ima.

– Nastavak rehabilitacije je jedna od opcija. I operacija je takodje jedna od opcija, ali šanse da bude uspešna nisu toliko visoke koliko bih ja želeo. Zato je druga opcija i nadam se da ću je izbeći – rekao je Marej.

Britanac je rekao da mu nedostaje tenis.

– Koliko volim tenis shvatio sam tek u poslednjih nekoliko meseci – rekao je on.

Marej se, ipak, još nada da će moći da zaigra na Australijan openu.

– Kratkoročno gledano, ostaću u Australiji još nekoliko dana kako bih video kako će kuk reagovati. Odlučiću do vikenda da li ostajem ili letim kući – naveo je Marej.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter