Izvor:
21.01.2018 u 17:29
0

SIGURNIM KORACIMA: Nadal u četvrtfinalu Australijan opena!

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio 26. igrača sveta Argentinca Dijega Švarcmana posle četiri seta, 6:3, 6:7, 6:3, 6:3.

Prošlogodišnji finalista je pobedio za tri sata i 51 minut. On je u osmom gemu prvog seta oduzeo servis Švarcmanu, što mu je bilo dovoljno da povede u meču. U drugom setu obojica su napravili po tri brejka, pa je set odlučen posle taj-brejka, koji je Argentinac dobio sa 7:4.

Prvi teniser sveta je u četvrtom gemu trećeg seta napravio brejk i ponovo poveo u meču, a u četvrtom setu je dva puta oduzeo servis Švarcmanu i posle treće meč lopte plasirao se medju osmoricu najboljih. Nadal će u četvrtfinalu igrati protiv šestog nosioca Marina Čilića iz Hrvatske, koji je pobedio Španca Pabla Karenja Bustu sa 6:7, 6:3, 7:6, 7:6.

Britanski teniser Kajl Edmund plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio Italijana Andreasa Sepija posle četiri seta, 6:7, 7:5, 6:2, 6:3. Edmund je pobedio posle tri sata i prvi put u karijeri se plasirao u četvrtfinale nekog grend slem turnira. On je, uz Endija Mareja, prvi Britanac koji se od 2004. godine plasirao u četvrtfinale nekog grend slema. Edmund će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela trećeg nosioca Grigora Dimitrova iz Bugarske i domaćeg tenisera Nika Kirjosa.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Rafa Nadal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter