Izvor:
28.01.2018 u 04:10
0

RODŽER HOĆE NA PRVO MESTO! Federer ako uzme trofej, opasno će se približiti Nadalu!

Ukoliko u nedelju pre podne, po našem vremenu, Rodžer Federer osvoji Australijan open, pored 20. grend slema u karijeri, dobiće i dovoljno bodova da se opasno približi Rafaelu Nadalu na vrhu ATP liste

Rafael Nadal je ispao pre finala, u kojem je igrao prošle godine, pa je izgubio i deo bodova.

Zbog toga, ako Federer u nedelju odbrani titulu, doći će na 9.605 bodova na ATP listi, dok će lider Nadal u ponedeljak svakako imati 9.760.

Dakle, tek 155 bodova razmaka će biti između dvojice najtrofejnijih tenisera današnjice, što garantuje veoma uzbudljivu borbu posle Australijan opena.

Nadal neće igrati sve do kraja februara, kao i u 2017. godini, a onda će ići u Akapulko, gde je prošle godine izgubio u finalu.

Najžešća borba vodiće se u martu. Španac će igrati na mastersima u Indijan Velsu, gde je lani ispao u 4. kolu upravo od Federera, a onda i u Majamiju, gde je pao u finalu, takođe od Federera.

S druge strane, Švajcarac će krajem februara ići u Dubai, gde je pre godinu dana ispao već u 2. kolu i tu bi mogao da, eventualnim osvajanjem titule, dođe do prvog mesta na ATP listi!

Ali, kasnije ga čeka težak posao, jer je na oba mastersa, u Indijan Velsu i Majamiju, branilac titule, što znači da će morati da čuva tih 2.000 poena.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter