Izvor:
06.02.2018 u 01:53
0

Federer: Ne verujem Agasiju!

Rodžer Federer, novi-stari šampion Australijan opena, komentarišući australijske tenisere osvrnuo se i na knjigu Andrea Agasija.

Federer je upitan o Niku Kirjosu i Bernardu Tomiću rekao da oni nisu tako loši momci kao što ih mediji predstavljaju.

“Verujem da ponekad uživaju na teniskom terenu”, rekao je Federer.

Potom ga je novinar podsetio da je Agasi u svojoj knjizi “Open” otkrio da mu je nekada falila strast za tenisom.

“Ni njemu ne verujem takođe, ne mislim da je sve iz knjige istina. S druge strane, verujem da duboko u sebi oni uživaju u tenisu”, dodao je Švajcarac.

Osvajač 20 Grend slem titula objasnio je da postoje mnogi lepi trenuci na terenu.

“Kada pobede meč ili na treningu možda stvarno uživaju. Takođe, postoje i teški moment, poput pakovanja stvari i odlaska na drugi turnir. Tada ume da bude nezgodno, ali tako je za svakoga. To je kao kada gledate čašu – da li je poluprazna ili polupuna. Oni imaju potencijal koji treba da iskoriste, znaju to i samo je pitanje da li će uraditi ili ne”, zaključio je Rodžer.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter