Izvor:
24.02.2018 u 13:35
0

BEKER OPET TRENER! Legendarni Nemac uz „budućeg broja 1“!

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker po svemu sudeći ponovo će se vratiti tom poslu i biti uz Nemca Aleksandera Zvereva.

Mladi Nemac, koji trenutno zauzima petu poziciju na ATP listi, raskinuo je saradnju sa Huanom Karlosom Fererom, pa bi Beker trebalo da mu pomogne u prelaznom periodu, piše Bild.

Zverev je sa Špancem sarađivao više od sedam meseci, za to vreme napredovao, ali su izostali uspesi na najvećim turnirima. Na grend slemovima nikada nije pobedio igrača iz top 50 i do sada mu je četvrto kolo Vimbldona najveći uspeh.

Beker je nedavno postao i selektor nemačke Dejvis kup reprezentacije, tako da će i tu imati priliku da sarađuje sa Zverevim, za kojeg je u više navrata isticao da je budući broj jedan svetskog tenisa.

Podsetimo, Boris Beker je sa Đokovićem sarađivao tri godine i za to vreme srpski teniser je osvojio 25 turnira, od kojih su šest bili grend slemovi.

Informer
Foto; Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter