Izvor:
02.03.2018 u 01:06
0

TENISKI SVET ZABRINUT: Vavrinku boli koleno, propušta dva mastersa!

Švajcarski teniser Sten Vavrinka saopštio je da će propustiti predstojeće masters turnire u Indijan Velsu i Majamiju kako bi oporavio levo koleno.

Osvajač tri grend slem turnira naveo je da želi da se što bolje pripremi za sezonu na šljaci. Vavrinka je dodao da je povratak na teren posle operacije komplikovan i da njegovom telu treba više vremena za oporavak.

Vavrinka, koji će ovog meseca napuniti 33 godine, prošlu sezonu je završio u avgustu zbog operacije levog kolena. Učešće na Australijan openu u januaru završio je u drugom kolu, zatim je poražen u prvom kolu turnira u Roterdamu, a prošle nedelje predao je meč drugog kola na turniru u Marseju.

Vavrinka je trenutno 12. teniser sveta.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Galiot open

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter