Izvor:
24.03.2018 u 16:25
0

NOVAK RAZOČARAN POSLE PORAZA: Trudim se koliko mogu!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u prvom meču ATP turnira u Majamiju, pošto je od njega bolji bio Francuz Benoa Per sa 2:0. Đoković je nakon meča priznao da nije bio ni blizu potrebnog nivoa za Indijan Vels i Majami.

– Razočaran sam… Definitivno nisam ni blizu nivoa na kom bih voleo da budem i fizički i igrački, to je očigledno. Trudim se koliko mogu. S druge strane, to su okolnosti sa kojima se susrećem prvi put u životu. Definitivno nisam bio spreman da se takmičim na visokom nivou na Indijan Velsu i u Majamiju, ali sam želeo da vidim da li mogu da igram. Ovaj turnir sam igrao bez bola, što je jedina pozitivna stvar u celoj priči – rekao je za Đoković.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter