Izvor:
28.03.2018 u 03:29
0

DEL POTRO KOBAN I PO DRUGOG SRBINA: Argentinac u Majamiju bolji od Krajinovića u dva seta!

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u osmini finala Mastersa u Majamiju od Argentinca Huan Martin Del Potra rezultatom 2:0 (6:4, 6:2).

Srbin je do osmine finala Majamija stigao bez izgubljenog seta, pobedama nad Britancem Broudijem i Francuzom Perom, dok je Del Potro bio bolji od Hasea i Nišikorija.

Ipak, ovo je bio maksimum od Krajinović.

Delovalo je u prvom setu da Srbin može do pobede, rano je napravio brejk, ali Delpo je podigao igru na viši nivo kada je to bilo potrbno.

Argentinac je sjajnom završnicom došao do prvog seta, a u istom ritmu nastavio je i u drugom delu. Sa dva rana brejka došao je do vođstva od 3:0 i praktično več tada pitanje pobednika bilo je rešeno.

U narednom kolu Del Potro igra protiv Kanađanina Miloša Raonića.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter