Izvor:
05.04.2018 u 00:09
0

NADAL PLAKAO ZBOG POVREDA: Promenio bih planove samo da ne osećam bol!

Španski teniser Rafael Nadal priznaje da mu je žao što je igrao na nekim turnirima, što je forsirao, posebno jer u januaru učestvovao na Australijan openu .

Otkrio je prvi teniser sveta i da je često plakao zbog povreda.

Žao mu je što je nastupao u Australiji gde je morao da preda meč Marinu Čiliću posle četiri sata velike borbe. Ne krijer da je plakao zbog povreda.

Danas bih promenio planove, žrtvovao grend slem turnire, da ne osećam bol. Čini mi se da sam tokom karijere propustio više glavnih turnira od mojih konkurenata. Plakao sam u Akapulku i Australiji. To su bili teški trenuci. Nažalost, povrede se realnost svakog sportiste– rekao je Nadal.

Nadal je zbog povrede propustio masterse u Indijan Velsu i Majamiju, a na teren će se vratiti ovog vikenda u četvrtfinalnom duelu Dejvis kupa protiv selekcije Nemačke.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter