Izvor:
10.04.2018 u 19:28
0

Preokret: Jelena, ipak, ne završava karijeru!

Nekada prva teniserka sveta Jelena Janković neće završiti karijeru sledećeg meseca, kako su objavili inostrani mediji, potvrđeno je Tanjugu iz njenog PR tima.

Ranije danas, specijalizovani teniski portal "Tennis life" naveo je da će Janković u maju na konferenciji za medije u Rimu saopštiti da se povlači uoči turnira koji je dva puta osvajala (2007, 2008).

Tridesettrogodišnja Janković je zbog povrede leđa poslednji meč u singlu odigrala prošlog avgusta u porazu od Čehinje Petre Kvitove u prvom kolu US opena.

Dva meseca kasnije bila je na operaciji, a isticala je da se neće vraćati na teren sve dok ne bude 100 odsto spremna.

Janković, koja je pokvarila plasman i sada je tek 328. na WTA listi, tokom karijere osvojila je 15 WTA titula, najveći uspeh na gren slemovima joj je finale US opena, a zaradila je preko 19 miliona dolara.

tanjug.rs
Foto: Twitter/WTA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter