Izvor:
07.05.2018 u 20:50
0

Novakov kondicioni trener otkriva: „Uskoro na red dolazi i pitanje Bekerovog povratka“!

Gebhard Fil-Grič, stari-novi kondicioni trener Novaka Đokovića otkrio je da bi se na "dnevnom redu" srpskog asa moglo naći i pitanje povratka Borisa Bekera.

Beker, Fil Grič, Miljan Amanović i Marjan Vajda su bili uz Srbina dok je Đoković igrao na najvišem nivou i dominirao svetskim tenisom.

Posle Rolan Garosa 2016. kola su krenula nizbrdo, Đoković je priznao da je bilo problema s motivacijom, na šta su se nadovezali i problemi sa laktom.

Sve to skupa traje već dve godine. Prošle godine je usled krize srpski igrač raspustio čitav svoj tm i pokušao da krene ispočetka sa Andre Agasijem. Ta saradnja nije potrajala.

"Novak prolazi kroz težak period. Mi smo uvek bili odličan tim, a ako budem mogao da pomognem sigurno ću pomoći. Mislim da mu je emotivno pomoglo što smo opet sa njim, on odlično zna kako radimo", rekao je Fil Grič, prenosi Spox.

Beker je nakon odlaska iz stručnog štaba Đokovića potvrdio da je Novaku manjkalo volje, ali sada se vratio Marjan Vajda, a tu je i Fil-Grič.

"Pitanje Bekerovog povratka bi moglo da dođe na red kasnije. Boris je uvek bio neverovatno takmičarski raspoložen, imao je sjajne analize. Međutim, kada smo se pre godinu dana razišli sa Đokovićem, on nije dovoljno trenirao, nije dovoljno želeo da pobeđuje. A da biste bili na vrhu, sve mora da bude u najboljem redu", dodao je Austrijanac.

b92.net
Foto: Twitter/djoker nole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter