Izvor:
09.08.2016 u 14:36
0

DONEO ODLUKU: Ðoković preskače Sinsinati

Srpski teniser Novak Ðoković neće učestvovati na ovogodišnjem turniru u Sinsinatiju, jedinom mastersu koju mu nedostaje u karijeri.

On je zbog umora i povrede odlučio da preskoči Sinsinati i posle Rija zaigra na US Openu, prenosi Sportska centrala. Ðoković je završio nastup na Olimpijskim igrama u Riju i u dublu, pošto je u paru sa Nenadom Zimonjićem poražen od Brazilaca Marsela Mela i Bruna Soareša 6:4, 6:4.

Žao mi je što smo izgubili, nije sve bilo idealno i kako smo zamišlljali. Teško je kada nisi 100 odsto zdrav, Brazilci su zasluženo pobedili, a mi smo dali sve od sebe – rekao je najbolji teniser sveta.

Ðoković je dodao da nije očekivao da će rano završiti turnir u Riju.

Ništa nije zagarantovano u životu, posebno u sportu. Nije ni prvi, a ni poslednji poraz, ali oni najviše bole kada su na Olimpijskim igrama– poručio je Novak.

Tanjug
Foto: Twitter/pattydearie

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter