Izvor:
22.05.2018 u 02:56
0

NOVAK NIJE AUTSAJDER NA ROLAN GAROSU! Santoro upozorio Nadala, koji neće mirno spavati!

Nekadašnji teniser Fabris Santoro ne otpisuje Novaka Đokovića na Rolan Garosu koji se igra od 27. maja do 10. juna u Parizu.

Francuz poručuje da je Đoković igrama na minulom mastersu u Rimu svima stavio do znanja da se vraća. Novak je inače odigrao sjajan meč protiv Nadala, koji je ipak bio bolji i slavio sa 7:6, 6:3.

Razlika između starog i novog Đokovića je samo fizička. Protiv Nadala je u drugom setu pravio više grešaka, zato što je bio nestrpljiv – kazao je Santoro.

Konkurenti ne bi smeli da otpišu Novaka iz nekoliko razloga.

Ne radi se samo o tome što Novak igra dobro, nego je ponovo ambiciozan. Pronašao je tu želju u Monte Karlu. Zahvaljujući trenutnom nivou igre moći će da pobedi mnoge protivnike na Rolan Garosu. Zato Novaka ne bih svrstao među autsajdere – poručuje Santoro.

Đoković u Rimu nije uspeo da odbrani finale, pa je od ove nedelje 22. teniser sveta. Međutim, biće među nosiocima na Rolan Garosu.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter