Izvor:
29.05.2018 u 15:09
0

Dušan Lajović pred meč sezone: „Spreman sam za Zvereva, u životnoj sam formi na šljaci“!

Naš drugi predstavnik u muškom singlu na Rolan Garosu Dušan Lajović (60) danas je odlično startovao. Čeh Jirži Veseli (80) se nije mnogo veselio protiv razigranog Ducija, koji je trijumfovao sa 6:3, 6:1, 6:3, za sat i 32 minuta igre.

– Rezultatski se tako i pokazalo, mada mi je delovalo kao da Veseli nije bio sto odsto spreman, naročito u 2. setu, kada je mentalno pao i delovalo kao da se malo sporije kreće. Da li je to bilo zato što sam ja igrao dobro, ili ne, ali, u svakom slučaju, zadovoljan sam što sam brzo dobio meč – bio je skroman Lajović.

Nije, naravno, imao previše zamerki na svoje izdanje:

– Igra s osnovne linije je funkcionisala besprekorno i tu sam bio u prednosti. Meč je protekao bez oscilacija. Odigrao sam koliko je bilo potrebno za pobedu. Osećao sam se dobro na terenu od prvog do poslednjeg poena.

Važno je i to što Lajović nije proveo mnogo vremena na terenu, jer će mu svežina svakako biti potrebna za sledeći meč. Njegov rival u sredu biće opasni Aleksander Zverev (2).

– Radujem se tom duelu, pogotovo što sam u životnoj formi na šljaci – najavio je popularni Duci da će od početka biti ravnopravan partner favorizovanom protivniku.

novosti.rs
Foto: Twitter/Dutzee

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter