Izvor:
01.06.2018 u 02:39
0

ARGENTINAC U TREĆAM KOLU ROLAN GAROSA: Del Potro moćniji od Benetoa kojeg je domaća publika sa terena ispratila ovacijama!

Argentinski teniser Huan Martin del Potro plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedio domaćeg igrača Žilijena Benetoa sa 6:4, 6:3, 6:2.

Ovo je bio poslednji meč koji je Beneto odigrao na Rolan Garosu, a sa terena je ispraćen ovacijama publike. Beneto, koji će se penzionisati na kraju sezone, na Otvorenom prvenstvu Francuske igrao je 16 puta izmedju 2002. i 2018. godine.

Del Potro će u narednom kolu igrati protiv Španca Alberta Ramosa Vinjolasa koji je ranije danas eliminisao Kaspera Ruda iz Norveške sa 6:4, 6:2, 6:4.

U treće kolo plasirao se i Amerikanac Džon Izner, koji je u četiri seta bio bolji od Argentinca Orasija Sebaljosa. Protivnik Iznera u narednom kolu biće

Francuz Pjer-Ig Erber koji je slavio protiv zemljaka Žeremija Šardija sa 3:2 u setovima.

Argentinac Dijego Švarcman je u drugom kolu pobedio Čeha Adama Pavlašeka sa ubedljivih 6:1, 6:3, 6:1 i tako zakazao meč sa Bornom Ćorićem iz Hrvatsk

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/delpotrojuan/rolandgarros

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter