Izvor:
02.06.2018 u 20:27
0

SRPKINJA I UKRAJINKA PORAŽENE U DUBLU: Ispale Krunić i Bondarenko!

Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njena partnerka u dublu Ukrajinka Katarina Bondarenko nisu danas uspele da se plasiraju u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto su izgubile od Amerikanki Dženifer Brejdi i Vanje King posle tri seta, 7:5, 3:6, 3:6.

U meču koji je trajao dva sata i 10 minuta, vidjeno je 12 brejkova, od kojih su Krunić i Bondarenko napravile pet. One su povele u trećem setu sa 3:2, ali su njihove protivnice osvojile četiri uzastopna gema i posle druge meč lopte ostvarile plasman u osminu finala.

Brejdi i King će u osmini finala igrati protiv pobednica duela četvrtih nosioca američko-tajvanskog dubla Betani Matek Sends i Latiše Čen i rumunskih teniserki Irine Marije Bare i Mihaele Buzarnesku.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/34sad_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter