Izvor:
12.06.2018 u 01:04
0

Sjajna vest: Novak igra u Kvinsu i Vimbldonu!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, saopštio je da neće preskočiti sezonu na travi i da će učestvovati u Kvinsu i na Vimbldonu.

"Radujem se učešću na turniru u Kvinsu. Nakon uzbudljivih turnira u Rimu i Parizu, okrećem se novim izazovima. Trava je retka i posebna podloga tako da sam srećan što ću imati mogućnost da se takmičim na ovom vrlo jakom turniru koji će mi ujedno biti i odlična priprema za Vimbldon. U Londonu će sa mnom biti Marjan Vajda i Gebhard Fil Grič i to je ono što me dodatno raduje. Za sada smo se samo dogovorili o naredna dva turnira, pa ćemo videti kasnije o planovima“, istakao je Novak.

Nekada najbolji teniser sveta posle eliminacije u četvrtini finala Rolan Garosa rekao je da ne zna da li će igrati na sezoni na travi, međutim posle nekoliko dana srpski teniser otklonio je sumnju i saopštio da će igrati u Velikoj Britaniji.

b92.net
Foto: British Tennis youtube/printscreen, Twitter tennis tv/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter