9°C

Beograd

LJUBIŠA RISTIĆ U "ĆIRILICI": ONI su ulagali u Tita da bi bio protiv Rusije! (VIDEO)

Ljubiša Ristić gostujući u emisiji "Ćirilica" u razgovoru sa Milomirom Marićem je otkrio ko je finansirao Tita da bi se on okrenuo protiv Rusije.

- Jugoslavija je bila napravljena na osnovu analize interesa. Zapanjujuće je da se mi odričemo Jugoslavije zbog tako nekog ustaše! Objasnite mi srpski separatizam u Jugoslaviji, stalno imamo nacionaliste koji sarađuju sa nekim spolja koji nam ruši državu.- upitao je Ristić na početku "Ćirilice".

Posle konflikta sa Sovjetskim savezom, tačnije pedesetih godina prošlog veka Jugoslavija je ušla u Nato, ulagali su u Tita da bi bio protiv Rusije. Kao nagradu za zaoštavanje odnosa sa Rusima, Jugoslovenska narodna armija je bila finansirana od strane Amerike.Postavlja se pitanje zašto niko nije ulagao u Srbe devedesetih godina?

- Mi imamo teritoriju pod američkom kontrolom u našoj zemlji, Amerika ima svoju teritoriju na Kosovu. Kosovo je bitno njima, zato što će ostati tu! Amerikanci treba mesto u Evropi, kada su izbačeni iz Nemačke oni su došli ovde. Za sada možemo da igramo igru balansa. - poručuje Ristić.Happytv.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar