32°C

Beograd

EKSKLUZIVNA "ĆIRILICA" Šef policije prvi put javno govori o slučaju Račak (VEČERAS, 21 ČAS)

Emisija "Ćirilica" večeras u 21 sat, donosi ekskluzivnog gosta koji do sada nikada javno nije pričao o slučaju Račak, oružanom sukobu u ovom mestu između srpske policije i pobunjenih Albanaca iz terorističke OVK. O sukobu iz januara 1999. godine svedočiće komandant Operacije "Račak" Bogoljub Janićijević, u to vreme šef policije u Uroševcu. Voditelju i autoru emisije Milomiru Mariću Janićijević će ispričati neverovatne stvari oko Račka.

Na temu emisije o Račku, pored Janićijevića, u studiju Happy televizije biće i Obrad Stevanović, aktivni general MUP-a Srbije u vreme sukoba na KiM, advokat Toma Fila, Danica Marinković, istražni sudija i šef srpskog istražnog tima Okružnog suda u Prištini, kao i novinar Zoran Ćirjaković, koji je 1999. godine izveštavao za američke medije.

Inače, Obradović, Fila i Danica Marinković svedočili su u procesu protiv Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalom, koji je digao ruke od slučaja Račak. Zato će se i gosti u večerašnjoj emisiji i dotaći teme da li će i predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti optužen jer negira zločine Srba u Račku.

Budite ispred televizora u 21, ekskluzivna "Ćirilica" i Milomir Marić.

Happytv

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar