7°C

Beograd

VESNA ZMIJANAC OTVORILA DUŠU SPECIJALNO ZA "GLAMUR": " Nikolija i ja smo neraskidivim nitima vezane..."! (FOTO)

Velika muzička zvezda Vesna Zmijanac je specijalno u emisiji "Glamur" progovorila o mnogim gorućim temama koje uključuju nju, njenu bogatu karijeru, ali i odnos sa ćerkom Nikolijom Jovanović.

Prvenstveno je voditelju Urošu Božiću otkrila koje savete u karijeri joj je dao Boki Milošević, te dodala da ih ona i danas koristi.

- Kazao je da za svaku novu pesmu moram da pročitam novu knjigu, i to je to - otkriva Vesna.

Pored toga, Zmijanac kaže da ona za sebe nikada nije mislila da je velika zvezda, kakvom je mnogi doživljaju.

- Nikad nisam imala utisak da sam velika zvezda. Ako sam nekada bila arogatna, to je bilo zbog lošeg ozvučenja ili svirke – otkriva ona.

U njeno vreme je život na velikoj javnoj sceni bio drugačiji, i da je danas sujeta veoma izražena na estradi.

- Bila je nekolicina ozbiljnih pevača. Svi su pevali odlično, svako na svoj način. Sneža Đurišić, Bekuta, niko od nas nije imao sličnost, ali smo svi posedovali kvalitet. Dragana Mirković, Ceca. Svako poseduje svoj kvalitet - ističe ona.

Mediji su u poslednje vreme pisali da su se Vesna i njena ćerka, pop pevačica Nikolija koja joj je podarila unuku Reu posvađale, te je pevačica specijalno za “Glamurozne” kamere progovorila o navodnim spekulacijama.

- Nas dve smo neraskidivim nitima vezane, tu ne postoji sukob. Znate zašto? Jas am Nikoliju učila da je poslušanje zakon za ovaj život. Uvek me sasluša, a uradi onako kako ona misli da treba - iskrena je Vesna.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar