23°C

Beograd

SPREMITE SE ZA NOVU EMISIJU NA HAPPY TELEVIZIJI: Danas (11 časova) počinje "PRELO U NAŠEM SOKAKU"!

Bojana Ristivojević i Uroš Davidović vodiće gledaoce Hepi televizije svakog vikenda od 11h do 14h na ,,Prelo u našem sokaku’’. Podrška voditeljima biće i glumica Nada Blam, koja će nas u ,,Nadinom Kutku’’ kroz pitalice, zagonetke i savete podsećati na to koliko se staro i novo vreme ne razlikuju.

,,Prelo u našem sokaku’’ približiće lepote i bogatstva naše zemlje, jer će ekipa Happy televizije obilaziti zaboravljena mesta i pred ekrane dovesti one koji se bave zaboravljenim zanatima, domišljate i zanimljive ljude.

,,Prelo u našem sokaku’’ emitovaće se svakog vikenda i bazira se na istoriji, običajima i tradicijama Srbije, nagrađivaće gledaoce kroz zanimljive igre.

Kroz ovaj porodični magazin zabavno - muzičkog karaktera osluškujemo glas naroda, takmičimo se, nagrađujemo, pratimo sve ono što je aktuelno, ali i prisećamo se svega onoga sto je bilo nekada davno…Pričom, smehom i pesmom činimo zivot lepšim.

„Prelo u našem sokaku“, emisija koja će osvojiti i mlađe i starije gledaoce i poslati jasnu poruku o identitetu naše zemlje u svet.

I grad i selo - gledaju PRELO! Dobrodošli!

happytv.rs
Foto: arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar