26°C

Beograd

NE PROPUSTITE EMISIJU „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Prvog dana vikenda istražujemo lepote Subotice! (FOTO)

Kao i do sada, prvog dana vikenda ne propustite emisiju Prelo u našem sokaku“ u dobro poznatom terminu, 11 časova na najsrećnijoj televiziji.

Emisija televizije Hepi postaraće se da otkrijete sve lepote najsevernijeg grada u Republici Srbiji, Subotici, u čemu će nam pomoći brojni gosti.

Sve o subotičkim pustolovinama otvoriće nam: zamenica gradonačelnika Subotice Timea Horvat, direktor turističke organizacije Subotice Aleksandar Medaković, predsednica bunjevačkog Nacionalnog saveta Suzana Kujundžić Ostojić, direktora „Upravljača puteva“ Predraga Radivojevića.

U ostatku programa gledaćete predstavnike zanimljivih profesija: kuvara gostione „Gurinović Sašu Šimića, zanatliju beli vez Nelu Ivić, proizvođača kozjeg sira Dragana Čelika, proizvođa sapuna Marlena Ditrih, viteza vina Aleksandra Tokovića.

Iva Toković i Marija Kovač mlađane su Subotičanke, koje se mogu pohvaliti medaljama sa Republičkih takmičenja iz hemije, ali i time što su saradnice u istraživačkoj stanici Petnica, za emisiju „Prelo u našem sokaku“ podeliće svoje utiske.

Pored njih gledaćete, Teodoru Perić Gavran i Milicu Bojković članovi su Upravnog odbora Učeničke kompanijerazvoj peduzetničkih veština , kao i pomoćnika direktora Ivana Rančića.

Muzički gosti koji će upotpuniti emisiju su: Zli, Mina Kostić, Vera Matović, a pored njih i umetnička društva OKUD „Mladost“ sa direktorkom Svetlanom Caušević.

Ostanite uz televiziju Hepi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar