23°C

Beograd

NE PROPUSTITE "PRELO U NAŠEM SOKAKU” (11h): Danas saznajte sve o Sremskoj Mitrovici, jednom od najstarijih gradova u Vojvodini i Srbiji!


Kao i do sada, drugog dana vikenda ne propustite emisiju „Prelo u našem sokaku“ u dobro poznatom terminu, 11časova na najsrećnijoj televiziji.

Emisija Happy televizije postaraće se da otkrijete sve lepote grada, koji je poznat po tome što je bio prestonica Rimskog carstva.

Sve o Mitrovačkim tajnama i atrakcijama otkiće nam: predsednik Skupštine grada Sremska Mitrovica - Tomislav Janković i v.d. direktorka Turističke organizacije grada - Svetlana Sabo.

O Carskoj palati, lokalitetu, kao i kulturno istorijskom nasleđu, govoriće Dušanka Stanković - etnolog u Zavodu za zaštitu spomenika kulture.

Mihajlo Isaković, kao profesionalni kuvar, počastiće sve goste u studiju kulinarskim specijalitetima, tipičnim za Sremsku Mitrovicu, dok će Slobodan Simić, upravnik Specijalnog rezervata prirode "Zasavica", predstaviti proizvode od mangulice i magarca.

I ove subote vas očekuje još puno zanimljivih gostiju, koji će se potruditi da svojom pričom u studiju prezentuju svoj grad na najbolji mogući način.

Ovog puta muzičkim poslasticama iznenadiće nas: Dragan Kojić Keba, Jelena Gerbec i Milkena Plavšić.

Ostanite uz Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar