Izvor:
04.12.2019 u 03:23
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 4. DECEMBAR: Jutro hladno sa slabim mrazem!

U Srbiji u sredu tmurno i hladno sa niskom oblačnošću, ponegde i sa maglom tokom celog dana. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -3 do 2°C, maksimalna dnevna od 2 do 4°C, u predelima sa maglom oko 0°C. U Beogradu u sredu tmurno i hladno sa niskom oblačnošću, u toku jutra i sa maglom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 3°C. U četvrtak u toku jutra sa maglom i mrazem, dok se tokom dana očekuje toplije i uglavnom pretežno sunčano. U košavskom području jak vetar. Maksimalna temperatura od 3 do 7°C, a u predelima sa celodnevnom maglom i niskim oblacima od 1 do 3°C. U petak toplije, ali uz povećanje oblačnosti, na jugu i jugozapadu i sa kišom. Maksimalna temperatura od 6 do 12°C. Za vikend još toplije, temperatura ponegde i do 15°C. Biće promenljivo oblačno, ponedge sa kišom.

Očekivane biometeorološke prilike mogu usloviti tegobe kod srčanih bolesnika, pa im se preporučuje da se pridržavaju svoje terapije i saveta lekara. U predelima sa maglom oprez se savetuje asmatičarima. Mogući su glavobolјa i neraspoloženje. Preporučuje se adekvatno odevanje, naročito u jutarnjim satima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter