30°C

Beograd

VREMENSKA PROGNOZA ZA 13. DECEMBAR: U Srbiji tokom jutra umereno do potpuno oblačno! (VIDEO)

U Srbiji u toku jutra i prepodneva umereno do potpuno oblačno, na severu, istoku i jugozapadu sa slabom kišom. Sredinom dana u svim predelima očekuje se smanjenje oblačnosti, pa će biti i sunčanih intervala. Minimalna temperatura od 2 do 6°C, maksimalna dnevna od 6°C do 14°C.

U Beogradu u petak nakon oblačnog jutra, uz manje uslove za slabu kišu, tokom dana smanjenje oblačnosti, pa se sredinom dana očekuje i pretežno sunčano. U toku večeri i noći novo jače naoblačenje.. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 12°C.

U Srbiji u subotu oblačno sa slabom kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Krajem dana i tokom večeri očekuje se razvedravanje. Vetar u skretanjun na severozapadni. Maksimalna temperatura od 6 do 10°C. U nedelju nakon vedrog i hladnog, jutra, tokom dana sunčano, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C. Početkom sledeće sedmice pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, a maksimalna temperatura biće ponegde i preko 15°C.

Očekuje se nešto povoljnija biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih. Nervno labilne osobe i cerebrovaskularni bolesnici mogu osetiti izražene tegobe tokom dana. Kod osetljivih osoba mogući su glavobolja i pospanost. Neophodan je povećan oprez u saobraćaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar