3°C

Beograd

VREMENSKA PROGNOZA ZA 23. DECEMBAR: U Srbiji oblačno i osetno hladnije sa kišom!

U Srbiji oblačno i osetno hladnije sa kišom, na planinama sa snegom. Obilnije padavine očekuju se u centralnim i u severoistočnim predelima Srbije. Duvaće jak severozapadni vetar, povremeno i sa olujnim udarima i preko 80 km/h. Minimalna temperatura od 4 do 8°C, maksimalna dnevna od 6 do 12°C.

U Beogradu oblačno i osetno hladnije sa kišom. Duvaće jak severozapadni vetar, povremeno i sa olujnim udarima preko 60 km/h. Temperatura tokom većeg dela dana biće od 6 do 8°C.

U Srbiji u utorak oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Pre podne u severozapadnim, a sredinom dana, posle podne i uveče i u ostalim predelima Srbije prestanak padavina. Duvaće jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Od srede do petka promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 5 do 10°C.
Očekivana promena vremena neće prijati osetljivim osobama. Tegobe su moguće kod hroničnih bolesnika, a posebno se astmatičarima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom preporučuje da poslušaju savete lekara. Reumatski bolovi i glavobolja će biti izraženi kod meteoropata. Dodatna opreznost je potrebna svim učesnicima u saobraćaju.
Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar