Izvor:
16.11.2018 u 12:06
0

Sinoć je Fatboy Slim otvorio No Sleep festival u Beogradu!

Sinoć je uz istinski rejv spektakl Fatboy Slima u Velikom Hangaru u Luci Beograd počelo masovno okupljanje klabera na No Sleep festivalu, saopštili su iz Exit festivala.

Tokom tri noći i četiri dana, novi festival u organizaciji EXIT tima, ugostiće preko 100 stranih i domaćih zvezda na čak 12 različitih lokacija širom Beograda.

Već od prvog izdanja, u Beograd je stigla publika iz čak 30 različitih zemalja, koji su sinoć u prepunom Velikom Hangaru u Luci Beograd doživeli pravi audio-vizuelni spektakl uz kolosalnu binu i produkciju kakva je rezervisana samo za najveće svetske festivale elektronske muzike.

Već prve večeri, festival je prevazišao sva očekivanja, a tek danas prelazi u svoj puni format uz program koji će bez prekida trajati još 50 sati, te pored glavne lokacije, program kreće i u klubovima kao što su Drugstore, 20/44, Mladost, Gadost, Gajba, Mint, Dot i drugi.

Paralelno sa muzičkim programom, u prostoru Marsh Open Space u Cetinjskoj 15 biće održana i muzička konferencija sa nekoliko panel diskusija na kojima će govoriti i zvezde festivala kao što su Dax J, Ð Tennis, Marcel Fengler, Cašius, Francois X i Molly, te brojni akteri na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Centralni spektakl i večeras se održava u Luci Beograd, gde će u Velikom Hangaru nastupati Nina Kraviz, Dax J, I Hate Models, Aleksi Perala, Monosacćaride i Neutron. Ulaznice se još uvek mogu pronaći na blagajnama širom Beograda i na sajtu Gigstix.com, a za sve koji dolaze sa strane, biće ostavljena i određena količina pojedinačnih ulaznica na ulazu svake od brojnih lokacija, uključujući i Hangar u Luci Beograd.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/eme_electronicmusicessence

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter