Izvor:
28.01.2019 u 10:56
0

BEOGRAD: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića na Zvezdari!

U Beogradu je danas uhapšen N. Đ. (28) zbog sumnje da je zadao smrtonosne ubode mladiću u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, saopštio je danas MUP Srbije.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

U Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari juče ujutru izboden je mladić (25) iz Čačka koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Kako prenose mediji, N. Đ. je priznao u policiji da je ubio M. M. "iz ličnog nezadovoljstva", kao i da ga nikada pre nije video.

On je rekao da je kobne noći vreme provodio na društvenim mrežama i da je shvatio je da je "nezadovoljan životom", zbog čega je besan izašao na ulicu s namerom da nekoga napadne, a M. M. je bio prva osoba na koju je naišao.

Navodi se i da je N. Đ. iz imućne porodice iz Požarevca, a da godinama živi u Begradu gde su mu roditelji kupili stan.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter