Izvor:
01.03.2019 u 18:17
0

DEVOJKA PRETUČENA U JAVNOM PREVOZU IZ URGENTNOG IZJAVILA: „O nasilji nad ženama ne treba da se ćuti!“

Većina ljudi uglavnom okrene glavu na drugu stranu kada je reč o nasilju, međutim, to nije bio slučaj kod Mine Kus, ali je za to platila veliku cenu.

Naime, kada je stariji čovek na liniji 95 u Beogradu krenuo da izvuče jednu devojku iz prevoza kako bi sebi napravio mesto, Mina je reagovala, a nakon kraćeg vređanja njihov sukob poprimio je široke razmere.

On je u jednom momentu počeo da udara Minu pesnicma u glavu, a zatim i da je šutira po telu, a ona mu je u odbrani uzvratila.

Mina je hitno prebačena u Urgentni centar kako bi sanirala povrede lica i oka, dok je policija pronašla napadača i uhapsila ga.

– Jako me boli glava, sad čekam da uradim još neke preglede. Policija je odmah regovala i on je uhapšen. O nasilji nad ženama ne treba da se ćuti, zbog toga sam ja odmah sve objavila na Tviteru. Sada ne mogu da dajem nikakve detalje dok ovaj slučaj ne bude završen. – rekla je potresena devojka.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter