Izvor:
07.12.2019 u 16:43
0

ŽENE U REDU ZA MLADIĆEM Sa ovim vozačem GSP svi žele da budu u autobusu

– Retko kad se osećam kao ljudsko biće vozeći se gradskim prevozom u Beogradu. Svaki dan gužvanje, stajanje na jednoj nozi, kašnjenje prevoza, nekulturni ljudi, klima koja ne hladi ili grejanje koje radi iako je napolju vruće, napisala je jedna Beograđanka na Fejsbuku.

Ona je dodala kako često ide skroz do okretnice kako bi sela jer ne zna "kuda bih sa stvarima".

– Neretko se desi da ne uspem da uđem u prvi autobus koji ide u mom smeru, već čekam da naiđe sledeći. A mogu da zamislim kako je tek roditeljima sa decom, starijim sugrađanima ili nekom ko je bolestan. Na sve to, nesnosne gužve u poslednjih ne znam koliko meseci, učinile su život u ovom gradu dosta težim, dodala je devojka očajno.

Ipak, ona je zadovoljno rekla kako joj jutarnji špic zahvaljujući jednom vozaču više nije najstrašnija stvar u toku dana.

– Zahvaljujući ovom čoveku već treći dan za redom, imam osećaj da se vozim sa prijateljem. On je Ljuba Marinković i trenutno vozi na liniji 35. Ulepšava mi dan, a da ga ni ne poznajem. On vozi, ali to nije sve. On prati šta se dešava u autobusu i okolo i koristi razglas da pomogne, olakša, razveseli, napisala je ona i dodala:

– Kad on progovori u razglas, svi se sa osmehom pogledaju, atmosfera u autobusu se promeni i više ni najveća gužva ne pada tako teško. Danas, nisam izašla na svojoj stanici, produžila sam autobusom do okretnice da bih mu prišla i pitala ga da li on to radi svaki dan. Sa osmehom je odgovorio „Da svaki dan.“ Radi ovaj posao već dugo. Ali pre svega voli svoj posao i nije mu teško da se malo više potrudi, napisala je, a mnogi su se složili sa njom.

Devojka ističe da je ipak osmeh ono što je najlepše na vozaču na ovoj liniji.

– Nadam se, ako se već vozite autobusom broj35 (jednom od najgorih linija u Beogradu), da ćete naići na Ljubu koji će vam, bez sumnje, popraviti dan i vratiti veru u ljude, dodala je za kraj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter